Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Όχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ!



Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 η ώρα το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

ΒΟΥΒΗ ΟΡΓΗ. ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ.

Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.



6 σχόλια:

Σπύρος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΚΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Καμάρι μου καλή μας επιτυχία , μακάρι να γίνει κάτι .

Καλό σου βράδυ και εύχομαι να είσαι καλα.

Unknown είπε...

I'd like to see this succeed.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Φίλε, πριν λίγο γύρισα από την πλατεία Συντάγματος και χάρηκα τα νέα παιδιά, τη φρεσκάδα, το χιούμορ και τη φαντασία τους!
Οι σημερινή νέοι είστε κλάσεις ανώτεροι από μας τους μαλάκες με τις υψωμένες γροθιές της δεκαετίας του 80 και του 90 που γκρεμίζαμε τις πόρτες των υπουργείων και ξυλώναμε τα πεζοδρόμια στις διαδηλώσεις! Σιγά τι καταφέραμε...

(για να δούμε...θα σκάσει μυτούλα η Μαριλού;)

marilia είπε...

Έρχομαι, αθόρυβα, όπως το απαιτεί η περίσταση...

Ηλιας....Just me! είπε...

Ας κάνουμε τώρα τους απολογισμούς μας... Ας μετρήσουμε πληγές και ας προσπαθήσουμε ενωμένοι να κάνουμε μια νέα αρχή. Χωριά ολόκληρα κάηκαν, εστίες πράσινου και οξυγόνου εξαφανίστηκαν. Κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό. Και είθε να μην αντικρίσω ποτέ στη ζωή μου αυτό το πορτοκαλόχρωμο σύννεφο και μετά τις φλόγες να ξεπηδούν πίσω από τα βουνά... Είθε ποτέ να μην το ξαναδω, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι κάποιος από τους νυναθρώπους μου υποφέρει βλέποντας κάτι προσφιλές και αγαπημένο να κινδυνεύει, ακόμα και η ζωή του.... Είθε όλα να πάνε καλά...